Випуск №58 2020-12-05 Маючи все, відчувала порожнечу. Історія О. Корнійчук

Героїня сьогоднішнього випуску, Оксана Корнійчук, розкаже як змінилося її життя після особливого пізнання Бога. Історію цієї дівчини коротко можна описати словами: "До і після". 16 - річчя стало переломним періодом для Оксани, адже вона стояла перед серйозним вибором. Що саме обрала героїня? І як змінилося її життя у 16 років?
Народилася Оксана Корнійчук 22 червня 1998 року у звичайній українській сім’ї, яка проживала у селі Могиляни Острозького району, що на Рівненщині. Окрім дівчини у родині є ще два хлопця – старший та менший брати Оксани. Дитинство героїні програми – це суцільна любов батьків та увага братів. Зі слів же її мами – вона була слухняною дитиною, не причиняла розчарувань, радше – була потіхою. Сумлінне навчання, гра на фортепіано, друзі, подорожі – все те, чим були наповнені її дитячі роки. 
Незважаючи на сімейне благополуччя героїня сьогоднішнього випуску програми відчувала порожнечу у своєму серці? Чим саме вона зуміла її заповнити у 16 років? Про це та інше у рубриці «Вражаючі історії».