Випуск №70 2021-03-20 Знаючи Біблію, не знав Бога... Іван Онисів

Іван Онисів родом із селища Дашава Стрийського району, що на Львівщині. Любов до книг та навчання з’явилася нього з раннього дитинства. Тому, закінчивши  школу, він мав чітку ціль – здобувати якомога більше знань, якими міг би позитивно впливати на інших. Іван навчався у Дрогобицькому музичному коледжі по  спеціальностях акордеон, диригент, фортепіано. Там же хлопець здобув освіту викладача музично теоретичних предметів та історії музики. А у Львівській Національній Музичній академії він набув статус викладача загальноосвітніх навчальних закладів з мистецтвознавства. 
Окрім цього, Іван володіє богословською освітою, яку отримав у Львівській Богословській семінарії. Також хлопець освоїв міжнародне навчання по профілактиці лікування інфекційних захворювань. Є лектором-консультантом.
Незважаючи, на вище перераховані досягнення найголовнішим надбанням Івана є пізнання Бога, якого йому так не вистачало у студентські роки. Чому кар’єра не змогла зробити його повноцінно щасливим? І у чому сьогодні Іван вбачає зміст життя? Відповіді на ці запитання ви дізнаєтеся у цій програмі.